Puskás nap

Május 5-én tartottuk a Puskás napot, amelynek idei témája a kalózok világa volt felső tagozaton. A reggeli közös gyümölcsjáték után a felső tagozatosok csapatokban versenghettek egymással a különböző helyszíneken.

Az 5. és 6. évfolyamosok egy nyomkereső játékban vehettek részt a szomszédos vizes játszótéren, illetve az iskola udvarán, a 7. és 8. évfolyamosok 5-6 fős csapatokban egy menetlevél alapján meghatározott állomásokon teljesítették a műhelyfeladatokat.
A játék végén minden csapatnak fel kellett öltöztetni egy embert kalóznak a játékok során elkészített kellékek felhasználásával. A játék végeztével a vizes játszótéren kellett róluk fotót készíteni. A győztes csapat jutalma egy fantasztikus délután egy szabadulószobában.

A nap további részében következtek a várva várt futball mérkőzések, a legkisebbektől a legnagyobbakig, legvégül pedig az izgalmas tanár-diák kosárlabda meccs. Reméljük, hogy mindenki nagyon jól érezte magát ezen a délelőttön. Köszönjük szépen Kerekesné Kati néninek az előzetes munkát, illetve minden kollégának a lebonyolításban végzett munkáját.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

További fotók iskolánk Facebook oldalán.

A hozzászólások le vannak tiltva.