Őszi szünet

fallen-autumn-fall-leaf

Tisztelt Gondviselők, Kedves Tanulók! Az őszi szünet utáni első tanítási nap november 2-a, kedd (piros, páros, A hét). A szünetre jó egészséget és kellemes feltöltést kívánunk a Puskás Iskola valamennyi dolgozója nevében.

Támogatói felhívás

Kedves Gondviselők, Kedves Támogatók!
 
A Puskás Iskola megszépül, melyhez támogatókat keresünk. Az iskola kertjébe télálló növényeket, elsősorban Erika virágot tervezünk ültetni. Ehhez várjuk nagylelkű felajánlásaikat, melyeket leadhatnak iskolánk portáján névvel vagy név nélkül.
 
A névvel adományozóknak „Puskás Iskola támogató oklevelet” adunk ajándékba. Előre is köszönjük segítségüket!
242046333_4138027042991251_7277474375827145638_n

info

Tisztelt Gondviselők!

  • 2021. április 19-én (hétfőn) az általános iskolai oktatási jelenléti formában folytatódik az 1-4. évfolyamon. Az oktatás a normál órarendnek megfelelően fog történni, minden tanóra megtartásra kerül.
  • Az intézményben a megszokott pandémiás protokoll továbbra is kötelező!
  • A gondviselők az iskola intézményvezetőjénél írásban (írott vagy elektronikus levélben) kérhetik – alapos indoklással – a tanulók otthoni munkavégzését. Az így engedélyezett hiányzás igazolt hiányzásnak minősül, mely a 250 órába beleszámít. Utóbbi túllépése esetében – ha a tanuló nem osztályozható – a nevelőtestület döntése alapján osztályozó vizsgára bocsájtható.
  • Az otthonmaradó – tehát hiányzó – diákok számára biztosítjuk a vegyes oktatási formát, mely azt jelenti, hogy a tanórák 50%-át online videós formában közvetítjük, az elvégzendő tananyagot az iskolai tananyagkezelő rendszerben (Edmodo) kiosztjuk.
  • Az alsó tagozatos diákok számára reggeli és délutáni ügyeletet biztosítunk. A felső tagozatos tanulók számára szintén biztosítjuk az egész napos ügyeletet, azonban kérjük, hogy ezt csak rendkívül indokolt esetben vegyék igénybe, hiszen közös érdekünk a járvány megfékezése.

Üdvözlettel és tisztelettel:

A Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola vezetősége

Ebédbefizetés áprilisra

Kedves Szülők! Aki kér április hónapra a nyitás után étkezést, kérjük, a Lakoma  honlapján tegye meg a rendelését a pótbefizetésnél. Csütörtökig a befizetésnek be kell érkezni, ahhoz hogy a tanuló az iskolában étkezhessen!