1. osztályosok szülői értekezlete

info

Tisztelt Gondviselők!

Örömmel köszöntöm Önöket és gyermekeiket a Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskolában. Köszönjük, hogy megtisztelték intézményünket azzal, hogy gyermeküket a következő tanévtől iskolánk tanulói között tudhatjuk. Bízunk benne, hogy együttműködésünk gyümölcsöző lesz, Önök és gyermekük is elégedett lesz, hiszen sok-sok színes élményre számíthatnak a Puskás iskola falai között.

Az első ismerkedés és a tájékoztatás okán, szeretettel várjuk a szülőket az első iskolai szülői értekezletre, melynek időpontja 2023. június 12. (hétfő) 17:00, helyszíne a Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola. megjelenésére feltétlenül számítunk, hiszen több olyan döntést is meg kell majd hozniuk, mely a tanulók munkáját meghatározza a következő években.

Az értekezlet főbb témakörei:

  • Induló 1. osztályaink névsorának beosztása.
  • Az iskola profiljához tartozó tevékenységek beosztása.
  • Fakultatív tevékenységek (sport, szakkör) kiválasztása.
  • 2023-2024-es tanévre vonatkozó taneszközlista.
  • Szülői munkaközösség felállítása.

Kérésünk még, hogy tegyék meg az első lépéseket a leendő elsős tanulók diákigazolványának megszerzése irányába. Ennek első fázisa, hogy befáradnak az Okmányirodába (ahol elkészítik a gyermek fotóját) és megigénylik a diákigazolványt. Az Okmányirodában kapott igénylőlapot kell majd az iskolába behozni és leadni. Köszönettel vesszük, ha ezt a szülői értekezleten már leadják (ezzel meggyorsítva a folyamatot).

Az 1. osztályos osztálytanítók és a Puskás iskola vezetősége nevében üdvözlettel:

Dr. Czékmán Balázs

A hozzászólások le vannak tiltva.