info

Tisztelt Gondviselők!

  • 2021. április 19-én (hétfőn) az általános iskolai oktatási jelenléti formában folytatódik az 1-4. évfolyamon. Az oktatás a normál órarendnek megfelelően fog történni, minden tanóra megtartásra kerül.
  • Az intézményben a megszokott pandémiás protokoll továbbra is kötelező!
  • A gondviselők az iskola intézményvezetőjénél írásban (írott vagy elektronikus levélben) kérhetik – alapos indoklással – a tanulók otthoni munkavégzését. Az így engedélyezett hiányzás igazolt hiányzásnak minősül, mely a 250 órába beleszámít. Utóbbi túllépése esetében – ha a tanuló nem osztályozható – a nevelőtestület döntése alapján osztályozó vizsgára bocsájtható.
  • Az otthonmaradó – tehát hiányzó – diákok számára biztosítjuk a vegyes oktatási formát, mely azt jelenti, hogy a tanórák 50%-át online videós formában közvetítjük, az elvégzendő tananyagot az iskolai tananyagkezelő rendszerben (Edmodo) kiosztjuk.
  • Az alsó tagozatos diákok számára reggeli és délutáni ügyeletet biztosítunk. A felső tagozatos tanulók számára szintén biztosítjuk az egész napos ügyeletet, azonban kérjük, hogy ezt csak rendkívül indokolt esetben vegyék igénybe, hiszen közös érdekünk a járvány megfékezése.

Üdvözlettel és tisztelettel:

A Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola vezetősége

A hozzászólások le vannak tiltva.